Kullanıcı ayarları
Kullanın Kullanıcı Ayarları kişisel bilgilerinizi, şifrenizi, panel görünümünü ve hesap durumunuzu güncellemek için. Bu ayarlar yalnızca Netmera hesabınız için geçerlidir. Uygulama ayarlarını veya diğer kullanıcıların erişimlerini değiştirmez.
1. Adım: Kullanıcı Ayarlarını Açın
Seçin Kullanıcı Ayarları Netmera panelinin kullanıcı bölümünden.
Sayfa şunları gösterir Kişisel Bilgiler, Şifre Değiştir, Görünüm, ve Hesabı sil.

2. Adım: Kişisel bilgileri güncelleyin
Adınızı, e-posta adresinizi veya GSM numaranızı şurada güncelleyin Kişisel Bilgiler.
2.1. Adım: Bir alan seçin
Seçin Düzenle güncellemek istediğiniz alanın yanındaki
Ad
Verdiğiniz ad
Soyad
Aile adınız
E-posta adresi
Hesabınızın e-posta adresi
GSM numarası
Cep telefonu numaranız

2.2. Adım: Değişikliği kaydedin
Yeni değeri girin. Panelde gösterilen kontrolü kullanarak düzenlemeyi tamamlayın.
Örneğin, iletişim numaranız değiştiğinde GSM numaranızı değiştirin. Değişiklik başarılı olduktan sonra güncellenen numara hesabınızın iletişim numarası olur.


3. Adım: Şifrenizi değiştirin
Seçin Şifre Değiştir. İstenen şifre bilgilerini girin. Ardından değişikliği onaylayın.
Başka bir hizmette kullanmadığınız bir şifre seçin. Değiştirdikten sonra güvenli bir şekilde saklayın.

4. Adım: Panel temasını değiştirin
Altında Görünüm, seçin Açık, Koyu, veya Sistem. Seçilen seçenek, desteklenen Netmera sayfalarının görünümünü değiştirir.

Açık
Paneli açık modda gösterir.
Koyu
Paneli koyu modda gösterir.
Sistem
İşletim sisteminizde veya cihazınızda yapılandırılmış tema tercihine otomatik olarak uyar.
Örneğin, şunu seçin: Sistem cihazınız koyu modu kullandığında koyu modu kullanmak için.

Temayı üst gezinme çubuğundan da değiştirebilirsiniz.
5. Adım: Hesabınızı silin
Hesabınızı silmek 90 günlük silme sürecini başlatır. 90 gün sonra hesabınız ve ilişkili verileriniz kalıcı olarak silinir.
Seçin Hesabı sil silme sürecini başlatmak için.
Hesabınızı otomatik olarak geri yüklemek için 90 gün içinde oturum açın. Bu süre sona erdikten sonra Netmera hesabınızı ve ilişkili verilerinizi kalıcı olarak siler.

Son güncelleme
Bu yararlı oldu mu?